Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Breewischweg in Sellingen 9551 AJ

Breewischweg

9551 AJ Sellingen
Vraagprijs € 125.000,- k.k.
0591-659120

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Op een schitterend gelegen locatie in Sellingen aan de Breewischweg met een magnifiek uitzicht over een nieuw aan te leggen natuurgebied waar je heerlijk kunt fietsen en wandelen en waar de reeën voor je deur staan en waar de ooievaars in het het water staan op zoek naar eten en dat allemaal in het...
Lees meer

Omschrijving

Op een schitterend gelegen locatie in Sellingen aan de Breewischweg met een magnifiek uitzicht over een nieuw aan te leggen natuurgebied waar je heerlijk kunt fietsen en wandelen en waar de reeën voor je deur staan en waar de ooievaars in het het water staan op zoek naar eten en dat allemaal in het mooie Westerwolde.

Sellingen
Sellingen is een esdorp en het heeft een voor deze dorpen kenmerkende brink. Het dorp ontstond in de Middeleeuwen. Het is een langgerekte plaats met dorpse huizen en mooie boerderijen, afgewisseld met winkeltjes, restaurants en terrassen. De velen natuurgebieden in en om Sellingen biedt vele mogelijkheden voor fietsen en wandelen.

Natuurgebieden in Westerwolde, Groningen
Heidevelden, beekdalen, oude bossen, verscholen vennen en moerassen. De natuurgebieden in Westerwolde zijn rijk aan - soms zeldzame - flora en fauna.

Bouwkavel
Deze bouwkavel van 950 m² is ca 13 meter breed en 66 meter diep, hierop mag een vrijstaande woning gebouwd worden.

Wilt u meer informatie hebben over de kavel neem dan contact met ons op inzake het bestemmingsplan.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 125.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan bosrand, vrij uitzicht, in bosrijke omgeving en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 950 m² Kadasteroppervlakte 950 m² Kadastrale gegevens Gemeente Vlagtwedde Sectie F Perceelnummer 6589 Oppervlakte 950 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring