Mijn favorieten

Makelaar Barger-Compascuum


Op zoek naar een makelaar in Barger-Compascuum

Wilt u een aantrekkelijk huis kopen of juist uw huis verkopen in de omgeving van Barger-Compascuum? Schakel NVM makelaar Mijn Makelaar Dekker en De Vreeze in. Wij werken al meer dan 30 jaar als strategische makelaar. Omdat wij NVM makelaar zijn, weet u zeker zaken te doen met een betrouwbare en kwalitatieve partij. Bel naar telefoonnummer 0591-659120 als u wilt dat wij uw koop of verkoop in Barger-Compascuum begeleiden.


Een huis kopen in Barger-Compascuum

Als u een interessant huis wilt kopen in Barger-Compascuum, helpen wij u graag als uw deskundige makelaar. Een huis kopen is momenteel een erg verstandige investering voor op de lange termijn. Immers, de keuze is ruim, de rente is relatief laag en de prijzen zijn zeer gunstig. Onze makelaar is bekend met alle bouwkundige en juridische aspecten en kan scherp voor u onderhandelen. Wij verzorgen met plezier het gehele aankooptraject. Benader onze makelaar als u een huis wilt kopen dat aan al uw wensen voldoet.
Een huis verkopen in Barger-Compascuum

Een huis verkopen is zoveel meer dan ‘alleen’ het verkopen van onroerend goed. Het is het afsluiten van een bepaald deel van uw leven. Onze makelaar begrijpt dit en hecht daarom zeer veel waarde aan uw persoonlijke wensen. Wij hanteren als doel dat u uw huis kunt verkopen voor de hoogst mogelijke verkoopprijs. Om dit mogelijk te maken presenteren wij uw woning professioneel bij makelaars en consumenten. En wij nemen een belangrijk deel van uw informatieplicht over, zodat u veel minder risico loopt op juridische problemen achteraf.


Waarom kiezen voor een NVM makelaar?

Mijn Makelaar Dekker en De Vreeze is een trots lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars o.g. en vastgoeddeskundigen (NVM). Dat wij NVM makelaar zijn, betekent onder andere dat wij goed opgeleid zijn, ons gedragen volgens de NVM erecode, onafhankelijk zijn van banken of verzekeringsmaatschappijen en de NVM Huisgarantie aanbieden. Wenst u meer informatie hierover nu u een huis wilt kopen of uw huis wilt verkopen? Neem contact op met onze NVM makelaar.


Contactgegevens van onze makelaar in Barger-Compascuum

Overweegt u een mooi huis te kopen in Barger-Compascuum? Of zoekt u juist naar een makelaar die uw huis aldaar kan verkopen tegen een mooi bedrag? Benader Mijn Makelaar Dekker en De Vreeze via telefoonnummer 0591-659120, e-mailadres emmen@mijnmakelaar.nl of vul ons online contactformulier in. Wij begeleiden u graag door het gehele traject nu u uw huis wilt verkopen of een huis wilt kopen in Barger-Compascuum.

makelaar Barger-Compascuum

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring