Mijn favorieten

Makelaar Emmen


De makelaar in de omgeving van Emmen

Zoekt u in de omgeving van Emmen een professionele NVM Makelaar? Benader dan Mijn Makelaar Dekker en De Vreeze. Wij zijn uw partner wanneer u een huis wilt kopen of uw huis wilt verkopen. Wij willen als betrouwbare makelaar graag de samenwerking met u aangaan. Wilt u meer te weten komen over onze werkwijze? Lees verder of neem direct contact met ons op vanuit Emmen door te bellen naar 0591-659120.


Een huis kopen in Emmen

Bent u van plan om een huis te gaan kopen? Dit is het juiste moment. De rente is namelijk relatief laag, de prijzen zijn graag en u heeft een ruime keuze. Op de lange termijn is een huis kopen een heel goede investering. Heeft u advies nodig? De Vreeze makelaars staat graag voor u klaar. U kunt bij ons terecht voor de beste strategie voor het kopen van een huis. Wanneer u ons inschakelt, kunt u rekenen op deskundige hulp. Kies voor Mijn Makelaar Dekker en De Vreeze in Emmen als u een huis wilt kopen.
 Met onze hulp uw huis verkopen

Wanneer u een huis wilt verkopen, vinden wij uw wensen en eisen heel belangrijk gedurende het verkoopproces. Als makelaar kunnen wij verschillende taken voor u uitvoeren. Ten eerste overleggen wij met u over de vraagprijs. Ten tweede zorgen wij ervoor dat uw woning goed te vinden is voor potentiële kopers. Ten derde staat onze makelaar beschikbaar voor alle alle bezichtigingen. Wij adviseren en helpen u gedurende het hele proces. Wilt u ook uw huis verkopen? Maak dan een afspraak met onze makelaar.


Wij zijn uw NVM makelaar in Emmen

Makelaars Dekker en De Vreeze hebben al 30 jaar ervaring. Daarbij zijn wij lid van het NVM. Wij zijn dus een erkende NVM makelaar. NVM staat voor de Nederlandse Vereniging van Makelaars o.g. en vastgoeddeskundigen (NVM). Het NVM is de grootste brancheorganisatie in Nederland op het gebied van onroerend goed. U kiest dus niet zomaar voor een makelaars, wanneer u gaat voor een NVM makelaar.


Bel onze makelaar vanuit Emmen

Wenst u ook een huis te kopen of uw huis te laten verkopen door Mijn Makelaar Dekker en De Vreeze in Emmen? Benader ons dan door te bellen naar 0591-659120. Tevens kunt u een afspraak met ons maken door een bericht achter te laten via het online contactformulier op onze website. Wij staan als makelaar graag voor u klaar in Emmen.

makelaar emmen

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring