Mijn favorieten

Makelaar Erica


Uw vakkundige makelaar in Erica

Zoekt u in de omgeving van Erica naar een ervaren NVM makelaar? Omdat u een aantrekkelijk huis wilt kopen of uw huis juist wilt verkopen? Schakel dan Mijn Makelaar Dekker en De Vreeze in. Wij hebben al ruim 30 jaar ervaring als makelaar. Bovendien dragen wij als NVM makelaar een lidmaatschap bij de grootste branchevereniging in Nederland. Schakel ons in voor een koop of verkoop in Erica via telefoonnummer 0591-659120.


Als u een huis wilt kopen in Erica

Wilt u een interessant huis gaan kopen in het mooie Erica? Schakel ons dan in als uw strategische makelaar. Nu de keuze ruim, de rente relatief laag en de prijzen gunstig zijn, kunnen wij scherp voor u onderhandelen. Een huis kopen is hierdoor een verstandige investering voor op de lange termijn. Onze makelaar weet raad met bouwkundige en juridische aspecten. Als NVM makelaar verzorgen wij met plezier uw gehele aankooptraject. Neem contact met onze makelaar op als u een huis wilt kopen dat aan al uw wensen voldoet.
Als u uw huis wilt verkopen in Erica

Wij begrijpen dat een huis verkopen zoveel meer is dan ‘alleen’ de verkoop van onroerend goed. Onze makelaar luistert daarom zeer aandachtig naar uw persoonlijke wensen tijdens het verkoopproces. Wij geven u vrijblijvend een waardebepaling met als doel uw huis te verkopen voor de hoogst mogelijke verkoopprijs. Wij kunnen uw woning bovendien professioneel presenteren bij makelaars en consumenten. Tot slot nemen wij een belangrijk deel van uw informatieplicht over. Zo heeft u veel minder risico op juridische problemen achteraf als u uw huis wilt verkopen.


Waarom zaken doen met een NVM makelaar?

Dat wij lid zijn van de Nederlandse Vereniging van Makelaars o.g. en vastgoeddeskundigen (NVM) is niet zonder reden. Hierdoor weet u namelijk zeker dat wij als NVM makelaar onder andere goed opgeleid zijn, ons gedragen volgens de NVM erecode, niet afhankelijk zijn van een bepaalde bank of verzekeringsmaatschappij en het afsluiten van een NVM Huisgarantie aanbieden. Wilt u hier meer over weten nu u een huis wilt kopen of uw huis wilt verkopen? Neem contact met onze NVM makelaar op.


Schakel onze makelaar in in Erica

Wilt u in Erica een huis kopen? Of heeft u behoefte aan een makelaar die ervoor zorgt dat u tegen een mooi bedrag uw huis kunt verkopen? Schakel Mijn Makelaar Dekker en De Vreeze in via telefoonnummer 0591-659120, e-mailadres emmen@mijnmakelaar.nl  of vul ons online contactformulier in. Wij helpen u graag uw huis te verkopen of een mooi huis te kopen in Erica.

makelaar erica

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring