Mijn favorieten

Makelaar Exloo


Behoefte aan een makelaar in Exloo?

Wilt u in contact komen met een NVM makelaar in Exloo omdat u een huis wilt kopen of juist uw huis wilt verkopen? Benader dan Mijn Makelaar Dekker en De Vreeze. Wij werken al meer dan 30 jaar als strategisch makelaar. Omdat wij de titel NVM makelaar mogen dragen, weet u zeker van doen te hebben met een deskundige en betrouwbare partner. Bel naar telefoonnummer 0591-659120 en laat ons het verkoop- of aankooptraject in Exloo begeleiden.


Een huis in Exloo kopen

Overweegt u een huis te kopen in Exloo? Laat u dit gehele traject dan ondersteunen door onze makelaar. Hij zorgt ervoor dat u een huis kunt kopen onder de meest gunstige voorwaarden. Een aankoop van een woning is nu sowieso een wijze investering voor op de lange termijn. De keuze is immers erg ruim, de prijzen zijn gunstig en de rente is relatief laag. Maakt u zich bovendien niet druk over bouwkundige en juridische aspecten. Onze makelaar draagt jaren ervaring, kennis en kunde met zich mee en kan scherp voor u onderhandelen. Benader onze makelaar nu u een huis wilt kopen.
Een huis in Exloo verkopen

Een huis verkopen staat gelijk aan het afsluiten van een bepaald deel uit uw leven. Omdat onze makelaar zich daar goed bewust van is, stelt hij uw persoonlijke wensen tijdens het verkooptraject voorop. Hij zal ervoor zorgen dat u uw huis kunt verkopen tegen de hoogst mogelijke verkoopprijs. Uw woning zullen we uiterst professioneel presenteren op de markt. De kans op eventuele juridische problemen achteraf verkleinen wij optimaal door een belangrijk deel van uw informatieplicht van u over te nemen.


Kiezen voor een NVM makelaar

Kiezen voor een NVM makelaar, betekent dat u ervan verzekerd bent dat wij onder andere goed zijn opgeleid, onafhankelijk van banken of verzekeringsmaatschappijen werken, ons gedragen volgens de NVM erecode en de NVM Huisgarantie aanbieden. Wij kiezen er bewust voor lid te zijn van de Nederlandse Vereniging van Makelaars o.g. en vastgoeddeskundigen (NVM), om u een zo goed mogelijke service te bieden. Kortom, schakel onze NVM makelaar in, als u volgens de juiste wegen een huis wilt kopen of uw huis wilt verkopen.


Benader onze makelaar in Exloo

Overweegt u een huis te kopen in Exloo? Of behoeft u een makelaar, omdat u uw huis wilt verkopen tegen een leuk bedrag? Mijn Makelaar Dekker en De Vreeze staat voor u klaar. Bel telefoonnummer 0591-659120, mail naar emmen@mijnmakelaar.nl of laat uw gegevens achter op ons online contactformulier. Wij zorgen voor de beste uitkomst als u uw huis wilt verkopen of een huis wilt kopen in Exloo.

makelaar exloo

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring