Mijn favorieten

Makelaar Klazienaveen


Onze makelaar begeleidt u in Klazienaveen

Heeft u behoefte aan begeleiding en ondersteuning van een NVM makelaar in Klazienaveen? Wilt u hier een huis kopen of juist uw huis verkopen? Schakel dan Mijn Makelaar Dekker en De Vreeze in. Wij staan al meer dan 30 jaar bekend als deskundig en strategisch makelaar. De titel NVM makelaar geeft tevens aan dat we betrouwbaar en volgens de juiste paden handelen. Bel telefoonnummer 0591-659120 en laat ons u begeleiden in Klazienaveen.


Als u een huis wilt kopen in Klazienaveen

Leeft u met de wens een huis te kopen in Klazienaveen? Laat onze makelaar u helpen deze wens waarheid te maken. Wij zorgen dat u precies dat huis kunt kopen dat volledig aan uw wensen voldoet. Nu de keuze op de markt ruim is, de prijzen gunstig zijn en de rente relatief laag is, is een aankoop van een woning een wijze investering. Laat alle bouwkundige en juridische aspecten van uw gewenste woning maar aan onze makelaar over. Hij is hier goed bekend mee en zal scherp voor u onderhandelen. Kortom, schakel onze makelaar in als u een huis wilt kopen.
Als u een huis wilt verkopen in Klazienaveen

Onze makelaar houdt altijd als doel een huis te verkopen tegen de hoogst mogelijke verkoopprijs. Om dit mogelijk te maken presenteren wij uw woning uiterst professioneel op de markt. Eventuele juridische problemen achteraf voorkomen we door een belangrijk deel van uw informatieplicht van u over te nemen. Maar een huis verkopen is zoveel meer dan een verkoop van onroerend goed. Het betekent immers het afsluiten van een bepaald deel uit uw leven. Omdat wij ons hier zeer goed van bewust zijn, horen wij graag wat uw persoonlijke wensen zijn. Deze stellen wij volop centraal.


De voordelen van een NVM makelaar

Als u kiest voor een NVM makelaar, dan bent u ervan verzekerd dat wij onder andere goed zijn opgeleid, onafhankelijk van banken of verzekeringsmaatschappijen werken, de NVM Huisgarantie aanbieden en ons gedragen volgens de NVM erecode. Lid zijn van de Nederlandse Vereniging van Makelaars o.g. en vastgoeddeskundigen (NVM) beschouwen wij daardoor als iets om trots op te mogen zijn. Kies ook voor onze NVM makelaar, als u een huis wilt kopen volgens de juiste wegen of uw huis wilt verkopen tegen een goed bedrag.


Kies in Klazienaveen voor onze makelaar

U begrijpt, zaken doen met onze makelaar betekent dat u degelijk, deskundig en doortastend een huis kunt kopen of uw huis kunt verkopen in Klazienaveen. Benader Mijn Makelaar Dekker en De Vreeze via telefoonnummer 0591-659120, mail naar emmen@mijnmakelaar.nl of vul ons online contactformulier in. Laat ons u begeleiden nu u uw huis wilt verkopen of juist een huis wilt kopen in Klazienaveen.

makelaar klazienaveen

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring