Mijn favorieten

Onze medewerkersBert de Vreeze: Register Makelaar / Taxateur (rechts)
Bert is zoals het noemen een oude rot in het vak. Doorgewinterd en bedreven in alle fijne kneepjes van het makelaars vak. Al in 1979 verkocht Bert zijn 1e woningen in Emmer-Compascuum. En we geven het hem na. Ondanks zijn seniore leeftijd blijft Bert, 65 jaar jong, even ambitieus als in de beginjaren. En kost hem dit moeite? In zijn geheel niet. Het geeft hem nog elke dag energie als hij voor zijn klanten woonwensen laat uitkomen. Hij gunt namelijk iedereen een eigen fijne plek om thuis te komen. Zo’n plek heeft Bert namelijk ook samen met zijn vrouw … met wie hij al bijna 40 jaar gelukkig getrouwd is. Een plek ook waar hij wekelijks geniet van kleindochter Tessa. Zijn passie voor de makelaardij heeft hij overgedragen aan zijn beide kinderen. Berts zoon is namelijk ook werkzaam in het onroerend goed en dochter Tanja is inmiddels 10 jaar secretaresse bij ons makelaarskantoor. Het motto van Bert is: ‘Blijf altijd je zelf wie je ook je bent en word gewoon gelukkig’.
Bert is bereikbaar op: 0591-65 91 20 en 06- 29 06 85 47.

Edwin Dekker:  Register Makelaar / Taxateur
 (2e van rechts)
Als beginnend makelaar liep Edwin eind jaren 90 stage bij Bert de Vreeze. Bert gaf Edwin destijds enkele wijze woorden mee: ‘Behandel je medewerkers altijd goed, want later heb je elkaar wellicht weer nodig’. Daarmee had Bert een vooruitziende blik, want 15 jaar later werd de samenwerking met de Vreeze Makelaars en Mijn Makelaar Emmen/Coevorden een feit. Sindsdien zijn de mannen compagnons. Edwin is een nuchtere Drentse makelaar zonder poespas. Hij is niet zo van de kapsones. Op zijn persoonlijke en no-nonsense manier heeft hij al heel wat klanten kunnen begeleiden naar hun nieuwe woning. Hij is pas tevreden als zijn klanten blij zijn met het resultaat.
In zijn vrije tijd leidt en traint hij het plaatselijke jeugdvoetbalteam van zijn zoon. Geen opgave voor deze fanatieke oud-voetballer. Maar ook vindt hij het prachtig om langs de korfballijn zijn dochter aan te moedigen. Hoewel Edwin verknocht is aan Zuidoost Drenthe vind je hem eenmaal per jaar enkele weken aan de Spaanse costa’s met zijn vrouw en kinderen.
Edwin is bereikbaar op 0591-65 91 20 en 06-51 38 99 89.

André Loves: Assistent Makelaar  (2e van links)
Al jong voelde André dat het makelaars vak op zijn lijf geschreven was. Direct na zijn studie startte hij daarom zijn loopbaan bij een makelaarskantoor in Emmer-Compascuum. Na 2 jaar koos hij toch voor een carrière switch en werd hij verzekeringsadviseur bij Univé Emmen. Na 8 jaar zag hij in dat het makelaarsbloed kruipt waar het niet gaan kan en keerde hij als Assistent Makelaar terug in het vak.
André weet als zoon van een voormalig bekende regionale makelaar waar kopers en verkopers van woningen behoefte aan hebben. Hij vindt het mooi om deze mensen te begeleiden. André is een scherpe onderhandelaar, resultaatgericht en pas tevreden als de woning voor een beste prijs is verkocht.
In zijn vrije tijd houdt deze jonge vader van een peuter van 3 zich het gehele jaar bezig met voetballen, echter in de wintermaanden gaat hij er even tussenuit om de besneeuwde skipistes aan te doen.
André is bereikbaar op: 0591-65 91 20 en 06- 44 13 90 69.

Tanja de Vreeze: Secretaresse(3e van links)
Waar zouden wij makelaars zijn zonder mensen die dingen gewoon goed kunnen regelen. Gelukkig hebben wij met Tanja de juiste persoon in eigen huis. Tanja weet steevast alle administratieve zaken in goede banen te leiden en zorgt voor een optimale telefonische bereikbaarheid. Haar achternaam doet vermoeden dat ze de dochter is van Bert. En dat klopt. Inmiddels werkt deze jonge moeder al weer 10 jaar voor ons makelaarskantoor.
Tanja is bereikbaar op: 0591-65 91 20.

Janny Breider: Secretaresse (3e van rechts)
Al ruim 12 jaar is Janny onze administratieve rots in de branding. Janny woont in Emmer-Compascuum en is net als Tanja onze regelaar op kantoor. Ze houdt ervan om contacten te onderhouden met onze klanten. En ja, ze geeft toe dat ze op funda.nl graag even stiekem binnenkijkt wanneer er nieuwe woningen in de markt zijn gekomen
Janny is bereikbaar op: 0591-65 91 20.

Marian Wittendorp: Financieel administrateur (links)
Marian is onze vrouw van de cijfers. Zij heeft al een lange historie bij De Vreeze. Inmiddels 24 jaar houdt zij onze financiën in de gaten.
Marian is bereikbaar op: 0591-65 91 20.

Wilt u ook ervaren wat ons team Dekker & de Vreeze u kan bieden op makelaarsgebied? Bel ons voor een afspraak op 0591-65 91 20 of vul het contactformulier in.