Mijn favorieten

Makelaar Ter Apel


De makelaar in de omgeving van Ter Apel

Woont u in de omgeving van Ter Apel en zoekt u een gecertificeerd NVM makelaar? Bij Mijn Makelaar Dekker en De Vreeze bent u aan het juiste adres. Wij staan voor u klaar wanneer u een huis wilt kopen of uw huis wilt verkopen. Wij zijn de makelaar die u zoekt. Wij zijn betrouwbaar en gaan graag een samenwerking met u aan. Wilt u meer te weten komen over onze aanpak? Dan kunt u verder lezen of u neemt vanuit Ter Apel direct telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer 0591-659120.


Een huis kopen in Ter Apel

Wilt u binnenkort een huis gaan kopen? Dan maakt u een zeer verstandige beslissing. De keuze is nu ruim, de rente relatief laag en de prijzen zijn gunstig. Een huis kopen is een goede investering voor op de lange termijn. Makelaars Dekker en De Vreeze willen u graag adviseren. Wij weten de beste strategie voor het kopen van een huis. Kortom, u kunt rekenen op de deskundige hulp van makelaars Dekker en De Vreeze in Ter Apel wanneer u een huis wilt kopen.


 

Uw huis verkopen met onze hulp

Wanneer u uw huis wilt verkopen, betekent dit niet alleen de verkoop van onroerend goed, maar ook het afsluiten van een deel van uw leven. Daarom zijn uw persoonlijke wensen heel belangrijk tijdens het verkoopproces. Wat kunnen wij als makelaar allemaal voor u doen? Wij gaan met u in overleg om de vraagprijs vast te stellen. Tevens zorgen wij ervoor dat uw woning goed te vinden is voor potentiële kopers. Onze makelaar zal alle bezichtigingen uitvoeren. Wij begeleiden en helpen u van het begin tot het einde gedurende het proces. Neem contact met ons op, wanneer u ook uw huis wilt verkopen met onze hulp.


Uw NVM makelaar in Ter Apel

Als makelaar hebben wij al ruim 30 jaar ervaring in het vak. Tevens zijn wij lid van het NVM. We mogen onszelf dus een NVM makelaar noemen. De Nederlandse Vereniging van Makelaars o.g. en vastgoeddeskundigen (NVM) is de grootste brancheorganisatie in Nederland op het gebied van onroerend goed. Wanneer u kiest voor een NVM makelaar tijdens de aan- of verkoop van een huis, laat u dit dus niet zomaar over aan een makelaar.


Neem contact op met onze makelaar vanuit Ter Apel

Wilt u in Ter Apel ook een huis kopen of uw huis laten verkopen door Mijn Makelaar Dekker en De Vreeze? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0591-659120. Tevens kunt u een afspraak met ons maken door een bericht achter te laten via het online contactformulier op onze website. Wij willen u als makelaar graag helpen in Ter Apel.

makelaar ter apel

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring