Mijn favorieten

Makelaar Valthe


Makelaar nodig in Valthe?

Bent u op zoek naar een deskundige NVM makelaar omdat u in Valthe een huis wilt kopen of juist uw huis wilt verkopen? Neem contact op met Mijn Makelaar Dekker en De Vreeze . Al meer dan 30 jaar staan wij bekend als strategisch makelaar. Onze werkwijze als NVM makelaar is gegarandeerd deskundig, betrouwbaar en kwalitatief. Schakel ons in via telefoonnummer 0591-659120 en wij begeleiden het verkoop- of aankooptraject in Valthe met plezier.


Een huis in Valthe kopen

Heeft u interesse een huis te kopen in het mooie Valthe? Schakel ons als makelaar in en u weet zeker een huis te kopen dat aan al uw wensen voldoet. Uw aankoop is daarmee een wijze investering voor op de lange termijn. Momenteel is de keuze op de markt erg ruim, de prijzen zijn gunstig en de rente is bovendien relatief laag. U hoeft zich niet druk te maken over bouwkundige en juridische aspecten. Onze makelaar is hier goed mee bekend en kan scherp voor u onderhandelen. Schakel onze makelaar in als u een interessant huis wilt kopen.
Een huis in Valthe verkopen

Als u uw huis besluit te verkopen, sluit u daarmee een bepaald deel van uw leven af. Het is daardoor veel meer dan ‘alleen maar’ het verkopen van onroerend goed. Onze makelaar weet dit als geen ander. Hij zet daarom uw persoonlijke wensen voorop nu u uw huis wilt verkopen. Hij zorgt ervoor dat u uw woning tegen de hoogst mogelijke verkoopprijs kunt aanbieden. Bovendien presenteren wij uw woning uiterst professioneel op de markt. U hoeft zich tot slot niet druk te maken over eventuele juridische problemen achteraf. Een belangrijk deel van uw informatieplicht nemen wij namelijk van u over.

Onze werkwijze als NVM makelaar

Dat wij NVM makelaar zijn, betekent dat wij lid zijn van de Nederlandse Vereniging van Makelaars o.g. en vastgoeddeskundigen (NVM). Wij dragen die naam met trots, omdat het aangeeft dat wij onder andere goed opgeleid zijn, onafhankelijk zijn van banken of verzekeringsmaatschappijen, ons gedragen volgens de NVM erecode en de NVM Huisgarantie aanbieden. Kortom, als u volgens de juiste wegen een huis wilt kopen of uw huis wilt verkopen, dan is het verstandig onze NVM makelaar in te schakelen.


Schakel onze makelaar in Valthe in

Wilt u een mooi huis kopen in Valthe? Of heeft u juist een makelaar nodig, zodat u uw huis aldaar kunt verkopen tegen een mooi bedrag? Schakel in beide gevallen Mijn Makelaar Dekker en De Vreeze in. Bel telefoonnummer 0591-659120, mail naar emmen@mijnmakelaar.nl of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Wij zorgen voor een optimaal resultaat nu u uw huis wilt verkopen of een huis wilt kopen in Valthe.

makelaar valthe

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring