Mijn favorieten

Makelaar Valthermond


Kopen of verkopen middels onze makelaar in Valthermond

Als u in de omgeving van Valthermond een huis wilt kopen of juist uw huis wilt verkopen, dan is het verstandig Mijn Makelaar Dekker en De Vreeze in te schakelen. Wij staan al meer dan 30 jaar bekend als strategisch makelaar. Als NVM makelaar werken wij gegarandeerd deskundig, betrouwbaar en kwalitatief. Bel telefoonnummer 0591-659120 en laat ons het verkoop- of aankooptraject in Valthermond begeleiden.


U wilt een huis kopen in Valthermond

Wilt u een mooi huis kopen in Valthermond? Als ervaren makelaar kunnen wij u vertellen dat een huis kopen momenteel een erg verstandige investering is voor op de lange termijn. De keuze is immers erg ruim, de prijzen ervan zijn zeer gunstig en de rente is relatief laag. Omdat onze makelaar bovendien goed bekend is met alle bouwkundige en juridische aspecten, kan hij scherp voor u onderhandelen. U wordt daardoor compleet ontzorgd tijdens het aankooptraject. Wilt u een huis kopen dat aan al uw wensen voldoet? Schakel dan onze makelaar in.
U wilt een huis verkopen in Valthermond

Een huis verkopen is niet ‘alleen maar’ het verkopen van onroerend goed. Met de verkoop van uw woning sluit u een bepaald deel van uw leven af. Onze makelaar is zich hiervan bewust. Hij zet uw persoonlijke wensen daarom voorop in het verkooptraject. Ons doel is dat u uw huis kunt verkopen voor de hoogst mogelijke verkoopprijs. Dit realiseren wij door uw woning professioneel te presenteren bij makelaars en consumenten. U hoeft ook niet te vrezen voor juridische problemen achteraf, want wij nemen een belangrijk deel van uw informatieplicht over.


Onze aanpak als NVM makelaar

Lid zijn van de Nederlandse Vereniging van Makelaars o.g. en vastgoeddeskundigen (NVM) betekent de naam NVM makelaar te mogen dragen. Wij zijn trots dit te mogen doen, omdat dit onder andere aangeeft dat wij goed opgeleid zijn, ons gedragen volgens de NVM erecode, onafhankelijk zijn van banken of verzekeringsmaatschappijen en de NVM Huisgarantie aanbieden. Wilt u een huis kopen of uw huis verkopen en wenst u meer informatie over onze werkwijze? Benader dan onze NVM makelaar via onderstaande contactgegevens.


Contactgegevens van onze makelaar in Valthermond

Als u een mooi huis wilt kopen in Valthermond of juist een makelaar zoekt die uw huis aldaar kan verkopen tegen een mooi bedrag, dan is Mijn Makelaar Dekker en De Vreeze uw ideale partner. Bel naar telefoonnummer 0591-659120, mail naar emmen@mijnmakelaar.nl of vul ons online contactformulier in. Wij zorgen dat u precies volgens uw wensen uw huis kunt verkopen of een huis kunt kopen in Valthermond.

makelaar valthermond

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring