Mijn favorieten

Hypotheken

Kan ik het huis dat ik gezien heb eigenlijk wel kopen?

Het kopen van een huis is te gek. Lekker plannetjes maken waar je je nieuwe bank gaat neerzetten en met de kinderen overleggen wie welke slaapkamer krijgt.

Het financieringstraject van je nieuwe woning is van een geheel andere orde.  Je zult jezelf namelijk het volgende moeten afvragen:

- Hoeveel kan ik eigenlijk maximaal lenen?
- Wil ik wel zoveel lenen?
- Kan ik daarmee wel dit nieuwe huis betalen?
- Steek ik er al mijn spaargeld in?
- Hoeveel  hou ik dan nog over in de maand?
- Hoe krijg ik de benodigde hypotheek?

Allemaal belangrijke vragen die een gedegen antwoord verdienen. Voor de beantwoording van al uw vragen werken we samen met  hypothecair planner Henk Bouwmeester van Univé. Geen vraag blijft bij hem onbeantwoord. Henk heeft in zijn assortiment nagenoeg alle geldverstrekkers in Nederland beschikbaar, waardoor u de garantie krijgt dat u altijd een scherp rente-aanbod krijgt.


We stellen Henk graag even aan je voor:

Henk is wat wij noemen een echte vakidioot. Met meer dan 17 jaar ervaring is Henk één van de meest ervaren financieel adviseurs van Emmen. Hij heeft een passie voor hypotheken en weet als geen ander klanten door het oerwoud van regeltjes te leiden en hen te voorzien van een passend en deskundig advies. In zijn vrije tijd is deze sportieve Emmenaar een fanatieke voetballer, hardloper en schaatser. Dat laatste doet hij het liefst tijdens de jaarlijkse alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee. De tijd die overblijft geniet hij van dochter Loes en vrouw Maaike.