Mijn favorieten

Uw makelaars aan het woordBert de Vreeze

'Emmer-Compascuum, een prachtig lintdorp in het veenkoloniaal gebied. Mensen vragen me wel eens hoe het wonen daar is. Nou, ik kan volmondig beamen dat het fijn wonen is. De mensen zijn vriendelijk. De cultuur is no-nononse. En ja, dan hoor je al snel: doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg. Ik houd ervan. Ik heb al heel wat huizen in Emmer-Compascuum in de afgelopen 25 jaar mogen verkopen. Toch blijft het telkens weer mooi om klaar te mogen staan voor de mensen. Ik ben inmiddels de 65 gepasseerd, maar ik hoop nog even door te gaan.'

Edwin Dekker
'Ik loop inmiddels aardig wat jaartjes rond in de makelaardij in deze Zuid-Oost hoek. En wat is de regio ten positieve veranderd. Het Emmer Centrum is rigoreus op de schop gegaan, de crisis op de woningmarkt is ook in deze regio defintief voorbij en FC Emmen speelt voor het 2e jaar in de Eredivisie Voetbal. Ook blijkt maar weer eens uit onderzoek dat de inwoners van Emmen bij de gelukkigste van Nederland horen. Prachtig toch. Ik begrijp dat wel. Men krijgt hier veel woongenot voor hun euro's. Kinderen groeien hier veilig op. Het is er betrekkelijk rustig en alle voorzieningen zijn aanwezig.'

André Loves
'ik kom zelf uit een makelaardijnest. Vroeger keek ik al graag naar hoe mijn vader het vak beoefende. Sinds enkele jaren doe ik het zelf ook met groot plezier. Ik mag graag jonge gezinnen begeleiden bij de aan-en verkoop van hun huis. Ik zit zelf in dezelfde fase en daardoor heb je snel een klik. Daarentegen vind ik de rest ook mooi hoor.'