Mijn favorieten

Snel verkopenWij verkopen de meeste huizen binnen 3 maanden. Wij kennen de regionale woningmarkt en weten waar wij uw mogelijke kopers kunnen vinden. Tevens zijn wij zeer ervaren onderhandelaars.

Wij bieden u: 

1. De beste woningpresentatie

  • Professionele foto's 
  • Luxe fullcolour brochures
  • 2D en 3D plattegronden van uw woning
  • Optioneel: Video en 360-graden foto’s

 2. Marketingplan op maat

U ontvangt altijd op voorhand een verkoopstrategie op maat. Wij gaan namelijk voor het beste resultaat voor u.

3. Aankleding van uw woning

Een huis moet ‘goed voelen’ en sfeer ademen. En dat zit vaak in details. Wij zijn professionals en adviseren u actief over  wat het beste is voor uw woning.

4. Presentatie op nieuwe media

Wij hebben vele volgers op onze Facebookaccounts. Elke nieuwe woning plaatsen wij op Social Media om zoveel mogelijk mensen te bereiken.

5. De mooiste etalage

Wij zetten uw woning in de  spotlights. Letterlijk. Met uw eigen verlichte presentatie in onze etalage in Emmen staat uw huis prachtig in de schijnwerpers. Alles voor een optimaal effect.

6. NVM Open Huizenroute

Ons advies: doe altijd mee aan de NVM Open Huizenroute. Want deze Open Huizen Dag is een doorslaand succes, vooral vanwege de vrijblijvendheid van bezichtigingen . Wij bellen iedereen altijd na voor een vervolgafspraak. En hebben nieuwe woningzoekenden geen belangstelling voor de woning die zij bezochten, dan laten wij ze graag andere opties zien. Vanzelfspreken ook uw woning. 

7. Het mooiste bord

Onze borden zien er fris en vrolijk uit en door de kleuren vallen ze goed op.