Mijn favorieten

Makelaar Odoorn


NVM makelaar in de omgeving Odoorn

Wilt u uw huis verkopen of een huis kopen in de omgeving van Odoorn? Mijn Makelaar Dekker en De Vreeze is de makelaar die u zoekt om u hierbij te helpen. Doordat wij al ruim 30 jaar actief zijn als makelaar, hebben wij al verschillende mensen geholpen met de koop of verkoop van een huis. Wij zijn ook een erkende NVM makelaar. Door te kiezen voor ons, kiest u voor ervaring en een professionele aanpak. Tijdens elke koop of verkoop stellen we uw wensen als klant centraal. Een koop of verkoop van een huis wordt makkelijker met makelaars Dekker en De Vreeze. Wilt u ook weten wat wij als NVM makelaar voor u kunnen betekenen? Bel ons dan vanuit Odoorn op 0591-659120. Onze medewerkers beantwoorden graag uw eventuele vragen.


Huis kopen in Odoorn?

Een zoektocht naar een huis dat voldoet aan uw eisen kan moeilijk zijn. Het kan zijn dat de prijs niet goed is of dat het huis niet voldoet aan uw wensen. Mijn Makelaar Dekker en De Vreeze kan u hierbij helpen doordat wij als geen ander de markt kennen. Uw kans om het huis van uw dromen te vinden wordt vergroot door een makelaar in te schakelen. Het is nu een ideaal moment om een huis te kopen. Dit komt mede doordat de hypotheekrente laag is. Door een NVM makelaar als makelaars Dekker en De Vreeze in te schakelen, wordt ook uw kooppositie versterkt. Wij hebben de ervaring om uw onderhandelingspositie te versterken. Ook zult u niet teveel betalen wanneer u overgaat tot een huis kopen. Heeft u besloten om een huis te kopen in Odoorn? Schakel ons in om u te helpen.
Wij helpen u uw huis te verkopen

Een huis verkopen is een belangrijke beslissing in uw leven. U neemt niet alleen afscheid van het huis, maar ook van uw vaste thuisbasis. Een huis verkopen is ook een nieuwe start maken in een ander huis. Gaat u definitief uw huis verkopen? Wij helpen u graag als makelaar in dit proces. Uw kans om in Odoorn uw huis te verkopen wordt groter met Mijn Makelaar Dekker en De Vreeze .


De NVM makelaar die u zoekt in omgeving Odoorn

Zoals eerder aangegeven hebben wij al ruim 30 jaar ervaring als makelaar. De ervaring die wij hebben opgedaan, gebruiken wij om u optimaal tot dienst te zijn. Wij zijn ook lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars wat ons een NVM makelaar maakt. Kies voor een NVM makelaar voor de koop of verkoop van uw huis in Odoorn.


Neem contact op met onze makelaar

Heeft u definitief besloten om een huis te kopen of een huis te verkopen? Schakel dan Mijn Makelaar Dekker en De Vreeze in om u te begeleiden in dit proces. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0591-659120. Maar u kunt ook het online contactformulier invullen op onze website. Wij zijn de makelaar die u zoekt in de omgeving Odoorn.

makelaar odoorn

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring