Mijn favorieten

Makelaar Sellingen

De NVM makelaar die u zoekt in de omgeving Sellingen

Bent u in de omgeving van Sellingen op zoek naar een gecertificeerde NVM makelaar? U heeft uw makelaar gevonden in Mijn Makelaar Dekker en De Vreeze. Of u ons nu inschakelt voor een huis kopen of een huis verkopen, wij doen meer dan ons best om dit voor u te bespoedigen. Als makelaar zijn wij ervaren en betrouwbaar, zo kunt u vertrouwen op een goede samenwerking. Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u meer informatie ontvangen? Bel dan vanuit Sellingen naar 0591-659120. Onze medewerkers zullen dan de vragen die u heeft beantwoorden.


Wilt u een huis kopen in Sellingen?

Bent u zich aan het oriënteren om een huis te kopen? Dan is het nu de ideale tijd. Er is een ruim aanbod, de hypotheekrente is laag en er zijn betaalbare prijzen voor huizen. Als u een huis gaat kopen, investeert u in de toekomst. Wij adviseren u graag over welke strategie het best is om een huis te kopen. Het succes op een huis kopen in Sellingen wordt vergroot door Mijn Makelaar Dekker en De Vreeze in te schakelen.
 Mijn Makelaar Dekker en De Vreeze helpt u uw huis te verkopen

Een huis verkopen betekent vaak een nieuwe start van uw leven en het opbouwen van nieuwe herinneringen in een nieuw huis. Als u besloten heeft om uw huis te verkopen kan het zijn dat u ook bepaalde wensen of eisen heeft. Geef deze bij onze makelaar aan zodat deze hier rekening mee kan houden. Samen kunnen wij ook een goede verkoopprijs afstemmen, zodat uw woning snel wordt verkocht. Ook zorgt onze makelaar ervoor dat uw huis goed gevonden zal worden. In het gehele proces zullen wij u begeleiden. Benader Mijn Makelaar Dekker en De Vreeze als u met onze hulp uw huis wilt verkopen.


Wij zijn uw NVM makelaar in Sellingen

Wij zijn als makelaar al ruim 30 jaar actief in het vak. Ook zijn wij lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars. Hierdoor kunnen wij ons een NVM makelaar noemen. De NVM is de grootste brancheorganisatie in Nederland op het gebied van onroerend goed. Het is een wijze keuze om een NVM makelaar in te schakelen voor een huis kopen of een huis verkopen.


Benader onze makelaar vanuit Sellingen

Heeft u besloten in Sellingen om een huis te kopen of een huis te verkopen door onze makelaar? Bel ons dan op 0591-659120. Maar u kunt ook een afspraak met ons maken door het online contactformulier in te vullen op onze website. Onze makelaar is u graag tot dienst in Sellingen.

makelaar sellingen

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring